Filosofie

Met oog voor detail, unieke formules en een geavanceerd laboratorium is Matis hét merk voor wetenschappelijke, technisch hoogwaardige en resultaatgerichte behandelingen.


Filosofie

Wetenschap & techniciteit
De filosofie van Matis is al 80 jaar de filosofie van een voortdurend evoluerend en innoverend professioneel merk, dat steunt op drie specifieke kennisgebieden.

Huid

Effectieve en zichtbare correctie van de tekenen des tijd vraagt om diepgaande kennis van de huidverouderingsprocessen. Deze kennis heeft Matis, een professioneel merk dat vanaf de start zijn eigen geïntegreerde laboratorium heeft. De wetenschappelijke en technische expertise die is opgebouwd door de jaren heen leidt tot steeds nieuwe schoonheids- en verzorgingsproducten. Deze combineren altijd bewezen effectiviteit met zintuiglijk plezier.

Wetenschap

De wetenschap van anti-aging is gebaseerd op werkzame stoffen en ingrediënten die afgeleid zijn van of geïnspireerd zijn op de natuur. Vanaf de eerste plantaardige collageen-milks tot activerende serums en de geboorte van cellulaire cosmetica: Matis is altijd voorloper geweest. De oplossingen die het merk aandraagt, draaien rond de meest innovatieve werkzame bestanddelen – vaak exclusief en altijd effectief en vriendelijk voor de huid én het milieu.

Zintuigen

Matis beschikt over unieke expertise, waarin geuren, texturen en behandelingen gecombineerd worden. De bijbehorende professionele protocollen werken in op de zintuigen en emoties en stimuleren zo de resultaten van de formuleringen en de ingrediënten. Dit biedt de klanten met elke behandeling een unieke schoonheidservaring.